Byggfirma i Vetlanda

Renovera med CF Bygg & måleriservice

Behöver ni hjälp med av en professionell byggfirma?

CF Bygg & måleriservice är en byggfirma i mindre skala men med mycket duktiga målare, hantverkare och snickare som älskar sitt jobb. På CF Bygg & måleriservices byggfirma arbetar både målare och snickare som kan hjälpa dig att bygga nytt, renovera, byta ut köket eller kanske lägga nytt tak. Vårt stora engagemang har gjort oss till en eftertraktad byggfirma i branschen och givit oss många nöjda kunder. Oss anlitar du när du vill att din renovering eller nybygge ska bli bra!

Vi utför totalentreprenad

På CF Bygg & måleriservice tar vi hand om hela byggprocessen och ansvarar med andra ord för totalentreprenader. En totalentreprenad innebär ett helhetstänk från begynnande idé till färdigställt projekt. Vi lyssnar sålunda på dina önskemål och ser till att dina tankar blir verklighet. Tack vare vårt stora nätverk av kompetenta snickare och målare kan vi åta oss både mindre och mer avancerade arbetsbördor. Våra kunder finns både bland industrier och småföretagare samt hos privatpersoner som vill fräscha upp sina hem.

Genom att använda detta formulär accepterar du att CF Bygg & måleriservice lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Byggfirma i Vetlanda

Rå om ditt tak

Behöver du lägga nytt tak för att det inte längre uppfyller sin funktion, eller vill du ha ett nytt utseende på det? CF Bygg & måleriservice tar plats högst upp på ditt hem och lägger nya pannor, plåt eller vad du nu vill ha och ser även om det nuvarande taket för att kontrollera skicket och isoleringen. Att kontrollera att taket mår bra är ofta bland det första du bör göra när du ska göra en totalrenovering eftersom det är där värmen sipprar ut. Ett tätt och bra tak möjliggör för ett skönare hem – helt enkelt. Vi älskar att lägga nytt tak!

Våra tjänster

Måleri - CF Bygg & måleriservice

Måleri

Takbyte - CF Bygg & måleriservice

Takbyte

Köksrenovering - CF Bygg & måleriservice

Köksrenovering

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Byta ut köket och gå med vinst på försäljningen

Byta ut köket eller en köksrenovering brukar i regel alltid vara en värdehöjande faktor när du säljer din bostad. En köpare som ser ett nytt och fräscht kök har större tendens att slå till på ett högre pris än om samma person ser en lägenhet till salu vars kök är sunkigt och kräver jobb. Vi gör din köksrenovering enkel och smidig och ser till att alla bitar hamnar på rätt plats – med designaspekten ständigt i åtanke sida vid sida av säkerhet och funktion.

Vi ger dig ROT-avdrag

Alla våra tjänster berättigar till det fördelaktiga ROT-avdraget. Det betyder att du kan få upp till 50 000 per år i sänkt pris på arbetskostnaden om du anlitar oss. ROT-avdraget dras direkt på fakturan så att du slipper tänka på extra administration och arbete från din sida. ROT-avdraget är praktiskt eftersom du kan unna dig en mer avancerad renovering som i slutändan hamnar på ett rimligt pris ändå.

Du är välkommen att kontakta oss för en offert eller för att ställa frågor om våra tjänster och nätverk. Vi ser fram emot att höra från dig.